KÄYTTÄJÄEHDOT

1. Sopimuksen osapuolet

Tämä sopimus sisältää FRIITALA FASHION OY LTD:n (Palvelun tarjoaja) ylläpitämän Friitala-verkkopalvelun (Palvelu) käyttöä koskevat ehdot. Käyttäessään Palvelua, ostaessaan tuotteita Palvelusta tai rekisteröityessään Palveluun Käyttäjä hyväksyy tästä sopimuksesta ilmenevät ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot:

Friitala Fashion Oy / FRIITALA -verkkokauppa
Ylästöntie 9, 01510 Vantaa Finland
Y-tunnus: 0938469-9

2. Käyttöoikeus

Yksityiset kuluttajat

Palvelu on tarkoitettu yksityisille täysi-ikäisille kuluttajille. Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palveluntarjoajalle.

3. Rekisteröityminen

Käyttäjä voi rekisteröityä Palvelun käyttäjäksi täyttämällä rekisteröitymislomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen sekä salasanan. Käyttäjä voi tilata tuotteita myös rekisteröitymättä.
Tilaamalla tuotteita Käyttäjä vakuuttaa tutustuneensa näihin ehtoihin, hyväksyy ne ja sitoutuu noudattamaan niitä.
Rekisteröityminen on maksutonta.

4. Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

Käyttäjä vastaa kaikista hänen käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tehdyistä tilauksista. Käyttäjä on vastuussa käyttäjätunnuksensa ja salasanansa salassapidosta.

5. Henkilötietojen kerääminen ja käyttö

Palveluntarjoaja vastaa käyttäjän antamien tietojen asianmukaisesta käsittelystä ja käyttäjän yksityisyydensuojan säilymisestä. Käyttäjän antamat tiedot tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Tilauksen suorittamiseksi pakollisia tietoja ovat Käyttäjän etunimi, sukunimi, lähiosoite, postitoimipaikka, maa, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.
Palvelun tarjoaja ei luovuta keräämiään henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.
Palvelun tarjoaja pidättää itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.
Käyttäjällä on oikeus tarkastaa, muuttaa tai poistaa itseään koskevat tiedot asiakasrekisteristä.
Käyttäjän antamia tietoja Friitala verkkokauppa -asiakasrekisteriä varten säädellään rekisteriselosteemme perusteella. Käyttäjä vastaa siitä, että annetut tiedot ovat totta ja täydellisiä ja tietoja päivitetään tarvittaessa. Emme koskaan luovuta tietoja kolmannelle osapuolelle. Liittymällä Friitala verkkokauppa -asiakasrekisteriin suostut säännöllisesti vastaanottamaan viestejä Friitala verkkokauppa -asiakasrekisteristä. Voit milloin tahansa peruuttaa jäsenyytesi klikkaamalla Unsubscribe-kohtaa sähköpostiviestissä tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@friitala.fi ja pyytämällä, että sinut poistetaan postituslistalta. Jos peruutat jäsenyytesi Friitala verkkokaupan asiakasrekisterissä, et enää vastaanota viestejä ja joudut rekisteröitymään uudelleen mikäli haluat liittyä uudelleen Friitala verkkokaupan -asiakasrekisteriin.

6. Tilaaminen

Palvelusta tilattaessa sitova kauppasopimus syntyy, kun Palvelun tarjoaja lähettää Käyttäjälle tilausvahvistuksen, jossa tuotteen saatavuus ja toimitus vahvistetaan.
Palvelun tarjoaja pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilausta.

7. Tuotteiden hinnat

Tuotteen hinta on Palvelun sivulla tuotetietojen yhteydessä tilaushetkellä näkyvä hinta.
Hintaan lisätään toimituskulut, ellei tilaus ylitä rahtivapaan toimituksen minimiarvoa. Maksu on tilauskohtainen, ellei toisin mainita. Kulloinenkin toimitusmaksu ilmenee Palvelussa ennen tilauksen suorittamista.
Palvelussa hinnat ja kuljetuskustannukset ilmoitetaan Käyttäjälle euroissa (EUR).
Myytäessä ja kuljetettaessa tuotteita hinnat sisältävät Suomen lainsäädännön mukaisen arvonlisäveron.

8. Toimitus

Palvelun tarjoaja toimittaa myymänsä tuotteet Käyttäjälle kolmannen osapuolen kanssa tekemänsä kuljetussopimuksen perusteella.
Kuljetuskustannukset lisätään tilauksen hintaan. Kunkin tilauksen kuljetuskustannukset ilmenevät Palvelun Ostoskori-osiossa.
Tuotteiden toimitusajat määräytyvät tuotekohtaisesti. Toimitusaika riippuu tuotteen saatavuudesta ja lähetyksen määränpäästä. Voimassa olevat toimitustavat ilmenevät kulloinkin Palvelusta.
Palvelun tarjoaja ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. Toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin toimitettavissa lähetyksissä Postilla on oikeus poiketa toimitusosoitteesta mikäli tilapäisen ylivoimaisen esteen vuoksi lähetystä ei voida toimittaa noudettavaksi alkuperäisen osoitteen mukaiseen paikkaan.
Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden toimittaa tilatut tuotteet eri lähetyksissä.

Palveluntarjoaja vastaa tuotteen häviämisestä tai rikkoutumista kuljetuksen aikana.

9. Peruuttaminen ja palautukset

Kuluttajalla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa ilmoittamalla siitä Palvelun tarjoajalle neljäntoista (14) päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Peruutusoikeus ei koske tuotteita, joita on muunneltu Kuluttajan toiveiden mukaisesti. Jos tilaus palautetaan, ostaja vastaa palautuslähetyksen kustannuksista.

Palautuksen ehtona on, että:

  1. Tilaus on peruutettu myyntiehtojen mukaisesti ilmoittamalla siitä Friitala verkkokauppaan viimeistään 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta
  2. Tuote on käyttämätön
  3. Tuote on siinä kunnossa, jossa ostaja sen vastaanotti ja kaikki tuotteeseen kuuluvat osat ovat tallella ja
  4. Tuote on pakattu alkuperäiseen pakkaukseensa tai vastaavalla tavalla. 
  5. Tuote tulee palauttaa välittömästi tilauksen peruuttamisen jälkeen.


Tilauksen palauttaja on vastuussa tuotteiden mahdollisesti vahingoittumisesta palautuskuljetuksen aikana.

10. Muutokset palveluun ja tähän sopimukseen

Palveluntarjoaja pidättää itselleen oikeuden tehdä milloin tahansa muutoksia Palveluun, toimitusehtoihin ja tähän käyttäjäsopimukseen.

11.Tuotemerkit

"FRIITALA-tuotemerkki ja FRIITALA-logo ovat suojattuja tunnuksia ja globaalisti rekisteröityjä tavaramerkkejä. 

12.Tekijänoikeudet

Sivuston sisältö on suojattu tekijänoikeuslain mukaisesti. Palveluntarjoaja pidättää itsellään kaikki oikeudet sivuihin ja niiden sisältöön, jollei näissä käyttöehdoissa tai sivuilla toisin mainita. Sivuston sisällön tai sen osan kopioiminen, jakelu tai tallentaminen on kiellettyä ilman Palveluntarjoajan etukäteistä kirjallista suostumusta lukuun ottamatta erikseen mainittuja poikkeuksia.

Tekstiä , kuvia tai logoja ei saa käyttää kaupallisiin tai hyvien tapojen vastaisiin tarkoituksiin. Sivustoa saa katsella ja selata sekä tulostaa käyttäjän omaa, henkilökohtaista käyttöä varten. Sivuston sisällön osittainenkin jakeleminen on kiellettyä ilman Palveluntarjoajan erillistä kirjallista suostumusta.

13. Riitojen ratkaisu

Kaikki tätä sopimusta koskevat erimielisyydet, joita ei voida neuvotteluteitse sopia, ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa Suomen lainsäädännön mukaan.